Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

2022 jsem na Bazoši zakoupila originál vstupenky na koncert Celine Dion. Vzhledem ke zrušenému koncertu, začal Ticketportal v 6/2023 vracet peníze automaticky bez vyžádání na účet tomu, kdo si zakoupil vstupenky přes internet. Což je i můj případ. Byla jsem osobně na Ticketportalu a ukázala originál vstupenky, ale paní mi řekla, že je pošlou na účet objednateli a ať kontaktuji prodejce.

Problém je v tom, že na něj už nemám kontakt. Zkoušela jsem kontaktovat i Bazoš a uvedla čísla vstupenek, které byly v inzerátu zadány. Obdržela jsem odpověď, že žádný takový inzerát nenašli a mají evidovaná data za posledního půl roku. Vzhledem k tomu, že byly vstupenky v hodnotě 8.000 Kč se chci zeptat, zda mám nějakou šanci získat peníze zpět.   Děkuji za odpověď. Růžena.

 

ODPOVĚĎ:
Jestliže nemáte kontakt na prodejce, nemůžete po něm vymáhat vrácení zaplacených peněz, jelikož nevíte, po kom je vymáhat.
Pokud byly z Vaší strany placeny převodem, lze dohledat přes banku.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.