Počet stránek ve webu: 43.392


Nacházíte se v oblasti právní poradny, kde se zpracovávají jen exekuční a insolvenční dotazy. Nový dotaz můžete uložit ZDE.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 9.120.553

Obtěžování nadměrným hlukem

Odesláno: 
Otevřeno 5 x
0 odpovědí
 
Obracím se na vás kvůli obtěžování nadměrným hlukem ze ZŠ Hraničářů v Mikulově v míře nepřiměřené místním poměrům, viz na YouTube https://www.youtube.com/watch?v=2IsrC1x2xUUpod názvem Arogance ZŠ Hraničářů v Mikulově (youtube.com). Přestože škola dostala od města k dispozici velký sportovní areál s protihlukovými stěnami, 2 tělocvičny a turistickou ubytovnu, začal vychytralý ředitel školy podnikat v rozporu s kolaudačním rozhodnutím a bez jakýchkoli povolení včetně hygieny veškeré hlučné akce za školou. Lže a podvádí, místo za školou pod okny bytových domů účelově nazývá na webu školy klidovou zónou ve vnitrobloku školy.
Vzhledem na nečinnost stavebního úřadu v podjatém systému městského úřadu vedení školy nepotřebuje žádná povolení, nikomu se zpovídat, zajištovat protihluková opatření, předkládat akustickou studii, provozní řád, EIA, vyhodnocení vlivů na životní prostředí, souhlas sousedů, změnu v účelu používání areálu školy, může bez ohlášení podnikat kdekoli a s čímkoli. Postavit přístav na poušti, rozhlednu místu studny, …
Po tom, co ředitel školy jako člen zastupitelstva v městském úřadě zjistil poměry (anarchii) v samosprávě, začal používat dostavbu areálu školy k jinému účelu, než byla zkolaudována, přestěhoval veškeré aktivity školy na jediné místo areálu školy, které je otevřené na bytové domy a je nejblíž bytovým domům bez jakékoli protihlukové ochrany.
Jedná se ubožáka bez soudnosti, vandalství, nerespektování zákonů a porušování práv obyvatel většinou seniory na důstojné bydlení, ochranu životních podmínek a příznivé životní prostředí. Zneužil svého působení v zastupitelstvu města ve svůj prospěch a školy místo aby hájil zájmy občanů, kteří ho do zastupitelstva zvolili.
Za školou na svévolně zřízeném dětském hřišti, běžecké dráze bez protihlukových opatření a v noclehárně v učebnách školy začala škola svévolně provozovat cizí mateřskou školu, družinu, tělesnou výchovu žáků školy, třískání basketbalovými balóny na běžecké dráze teenagery volnočasových aktivit, nocování podroušených dětí v učebnách školy bez pedagogického dozoru, zatímco sportovní areál a prostor mezi budovou školy a přístavbou zeje prázdnotou!
Aby obhájilo a legalizovalo své nadměrně hučné podnikání za školou před veřejností a kompetentními orgány tak prolhané vedení školy podvádí, mate, zavádí, překrucuje.
Po několikaletých zkušenostech jsem se přesvědčil, že všechno je to postaveno korupci, účelových lžích, polopravdách a podvodech a zneužití nečinnosti stavebního úřadu v podjatém systému samosprávy města. Právo jen pro některé lidi. Pro ty, kteří mají peníze a známosti je tu práva dost a dost, pro lidi bez peněz a známostí, tu žádné právo není. Ne vypadá to, ale je to symbióza mezi neschopnými úředníky, kteří nic neriskují, bez hmotné zodpovědnosti za způsobené škody, a právníky, kteří na jejich neschopnosti profitují.
Současný stav je protizákonný, v rozporu se stavební zákonem a porušuje práva obyvatel na důstojné bydlení.
čekejte
Váš dotaz byl přijat ke zpracování. Odpověď Vám přijde na emailovou adresu, kterou jste zadal/a při uložení dotazu. Děkujeme, že využíváte našich služeb.