Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.537.012

Vyhledání všech exekucí v rejstříku exekucí podle jména nebo rodného čísla dlužníka

Odesláno: 
Otevřeno 18770 x
5 odpovědí
 
Dobrý den,
prosím o radu jak zjistit všechny probíhající exekuce. Existuje nějaký registr, kde jsou (třeba ze zákona) uvedené veškeré vedené exekuce z různých exekučních úřadů na konkrétní osobu?
M.
 
Zdravím Vás, ano takový registr skutečně existuje. Jedná se o Centrální evidenci exekucí, která je vedena Exekutorskou komorou České republiky, webové stránky http://www.ekcr.cz. Výpis z Centrální evidence exekucí je zpoplatněn a vyhotovuje jej právě Exekutorské komora České republiky, takže správnost údajů o počtu exekucí a exekutorech je zaručena.
 
Zdravím Vás a děkuji za odpověď, ale přesto bych se rád optal jestli existuje ještě jiná cesta ke zjištění aktuálních exekucí (na Centrální evidenci exekucí jsem si zaplatili plný výpis a současná exekuce, kterou částečně plním ve splátkách, v něm zahrnuta nebyla). Zanechává to ve mě dojem, že jsou zde obsaženy informace podle uvážení exekutora. (Jestli je tam dá, jsou tam a pokud ne, nikoliv). Nerad bych byl překvapen, proto bych raději ještě nějakou jinou serióznější cestu. Předem děkuji za odpověď. M
 
Zdravím Vás, bohužel i to se může stát, neboť informace do tohoto registru dávají jednotliví exekutoři. Jinou cestou je jít na okresní soud na jehož územním obvodu žijete a nechat si vyjet tzv. výpis řízení. Zde se zobrazí všechna soudní řízení, jichž jste byl účastníkem, tedy nejen exekuce. Žádná další cesta však již není.
 
Dostačující, děkuji za odpověď
 
Zdravím Vás, za málo, rádo se stalo. Kdybyste cokoli potřeboval můžete se na nás obrátit.