Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.534.385

BNP PARIBAS PERSONÁL FINANCE, Cetelem - zastaveni exekuce pro nemajetnost dlužníka

Odesláno: 
Otevřeno 1708 x
2 odpovědi
 
Dobrý den.
Prosím o radu. Mám 3 exekuce na účtárně, kde mě postupně sráží ze mzdy. Na jednu exekuci která čeká na pořadí mě přišlo že se zastavuje kvůli nemajetnosti. Za týden mě přišel dopis že mam ihned uhradit celou částku. Dluh mám u společnosti CETELEM. A tento dopis kde chtějí celou částku je od BNP PARIBAS PERSONÁL FINANCE.
Prosím moc co mám dělat já jsem myslela že když to má moje účetní že to bude trochu v pořádku proto jsem začala i přes nemoc a můj věk pracovat.
Prosím o radu.
Moc děkuji.
 
Zdravím Vás, k Vašemu dotazu uvádím, že dluhy vůči společnosti Cetelem nyní vlastní společnost BNP PARIBAS PERSONAL FINANCE S. A.
Jen mi není jasné, zda ono usnesení o zastavení exekuce se týká exekuce ve prospěch oprávněného Cetelem nyní BNP Paribas nebo jiného věřitele. Víte, když někdo nabyde pohledávku od jiného věřitele, musí přijmout stav řízení v době vydání usnesení o změně věřitele. Proto mi prosím sdělte, zda byla skutečně zastavena exekuce vymáhaná ve prospěch společnosti Cetelem, resp. BNP Paribas.
 
Dekuji za odpověď. Nevim zda to opisi dobře. Je tam psano-Na místo opravnenehoCETELEN bude v tomto rizeni pokracovano s BNP. Jeste Bylsepsan notarsky zapis o preshranicni fuzi sloucenim obchodni spolecnosti CETELEN jako zanikajici korporacea obchodni spolecnosti jako nastupnicke korporace presli veskere dluhy a majetek spolecnosti na nástupnickou společnost BNP. Snazila jsem se něco opsat z dopisu. Prosim mam to nechat u ucetni na mzdovem nebo prosim co mam delat. Ja opravdu nemam majetek ziji sama. Dekuji a nezlobte se ze vas otravuji.