Počet stránek ve webu: 43.155


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.520.991

Mateřská dovolená a zaměstnavatel v insolvenci - potvrzení o příjmech

Odesláno: 
Otevřeno 622 x
1 odpověď
 
Dobrý den,
můj zaměstnavatel je od prosince 2016 v insolvenci, ale dosud není stanoven insolvenční správce. Já jsem nyní na rodičovské dovolené RD a smlouvu mám na dobu neurčitou.
Jsem opět těhotná. Zanesla jsem papír od gynekologa na ČSSZ v Praze sama. Od bývalého účetního mi byl předán kontakt na daňového poradce, který má plnou moc od zaměstnavatele vyřizovat všechny věci, proto jsem ho kontaktovala, aby mi vystavil příjmy, které potřebují, abych dostala mateřskou dovolenou MD.
Už 2,5 měsíce mi slibují, že mi to pošlou nebo na ČSSZ a stále se nic neděje, jen neustále výmluvy. Jedná se o stejně příjmy jako jsem měla u první MD.
Na ČSSZ mi nikdo není schopen pomoci. Už nevím, co s tím mám dělat. Když jsem tam chtěla jet osobně, tak tam daňový poradce nesídlí a není schopen mi říct, kde si pro to mohu osobně zajet. To na sociálce nestačí, když jim donesu příjmy ve formuláři bez razítka a podpisu firmy a má pracovní smlouva, aby si to zkontrolovali v nějakém systému. Prosím poraďte. Děkuji moc
 
Váš dotaz se netýká výkonu exekuce. Dotaz prosím uložte do formuláře na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/dotaz/. Dotazy přijímáme každý lichý týden v pondělí po 10. hodině.
Máte také možnost zeptat se právničky v online chatu. Ten je k dispozici každý sudý týden v sobotu mezi 9. -11. hodinou na stránce http://www.bezplatnapravniporadna.cz/online-zdarma/chat.html.