Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.448.827

Vyúčtování od insolvenčního správce - přeposlané peníze věřitelům

Odesláno: 
Otevřeno 519 x
2 odpovědi
 
Dobrý den,
Měla bych dotaz kde a jak mužů zjistit kolik můj insolvenční správce IS odeslal různým mým věřitelům.
Insolvenční správce IS mi tuto informaci nechce sdělit a já nemám vůbec představu kde co bylo uhrazeno.
Nyné je to 5 let po vyhlášení konkursu (2012-2017) a IS mi sdělil že už nebude zpracovávat tyto mé záležitosti. Ještě by mne zajímalo, co se bude dít, když společnost s přednostní pohledávkou byla jen částečně uhrazena z prodaného majetku. Jestli to po mně budou vymáhat nějak jinak.
Děkuji.
 
Dobrý den,
Měla bych dotaz kde a jak mužů zjistit kolik můj IS odeslal různým mým věřitelům. IS mi tuto informaci nechce sdělit a já nemám vůbec představu kde co bylo uhrazeno. Nyni je to 5let po vyhlášení konkursu a IS mi sdělil že už nebude zpracovávat tyto mé záležitosti. Ještě by mne zajimalo co se bude dít když společnost s přednostní pohledávkou byla jen částečně uhrazena s prodaného majetku. Jestli to po mně budou vymáhat nějak jinak. Děkuji.
 
Dobrý den,

doporučuji se podívat do stav Vašeho insolvenčního řízení do veřejného insolvenčního rejstříku (na adrese www.isir. justice.cz).

Pokud byl na Váš majetek prohlášen konkurs, je na konci řízení insolvenční správce povinen předložit insolvenčnímu soudu tzv. upravený seznam přihlášených pohledávek. V tomto seznamu musí být uvedena výše zjištěných pohledávek, výše jejich uspokojení v průběhu řízení a výše, v jaké zůstávají neuspokojeny.

V případě, že je Váš úpadek řešen konkursem, tak po skončení insolvenčního řízení neuhrazené dluhy zůstávají a věřitelé pokračují ve vymáhání prostřednictví soudních exekutorů.