Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Investoval jsem 48.000 dolarů (USD) na platformě www. hkcpex. pro, chci si vybrat vklad se ziskem a platforma chce po mně servisní poplatek 12.220 USD, které nemám. Platforma zmrazila můj vklad, co mohu dělat dál. Má smysl si půjčit peníze a svůj za půjčené peníze zaplatit servisní poplatek, je možné odhadnout pravděpodobnost, že na této platformě získám peníze zpět, které jsem investoval? Co radíte v mé situaci? Děkuji velmi za včasnou odpověď. Aleš.

ODPOVĚĎ:
Provoz této platformy se plně řídí podmínkami, s nimiž jste souhlasil při registraci a započetí spolupráce.
V případě, že je podmínkou výběru vkladu se ziskem zaplacení servisního (či jiného) poplatku, není možné bez úhrady dané částky provést výběr, ledaže byste se na tom dohodl s provozovatelem platformy. Odsouhlasené podmínky užívání dané služby jsou pro Vás závazné a nelze je jednostranně měnit.
Pravděpodobnost, zda získáte peníze zpět na dané platformě, není možné v této poradně odhadnout. Tato právní poradna poskytuje právní poradenství, tedy v oblasti smluv a zákonů, naopak investice nespadají do její působnosti.
Zde doporučuji důkladně zvážit všechny možnosti. Jako její uživatel máte nejpřesnější informace.
Osobně se domnívám, že jde o investiční podvod - vizte prosím video zde:
https://www.youtube.com/watch?v=b_uEBx3pMvY

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.