Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Mám na Vás dotaz ohledně jistých placených služeb. Před nějakou dobou jsem chtěl využít služeb "seznamky". Na internetu je jich několik, od seriózních až po erotické nabízející seznámení za účelem navázání sexuálního vztahu. Zajímalo mě, kolik ty služby stojí. Vždy nabízí "založení účtu zdarma" a "placené členství pro využívání všech funkcí" - prohlížení fotek, posílání zpráv.

Jedna ze seznamek měla cenu za služby uvedenou s pokyny k platbě - cena nebyla dříve zjistitelná. Po zjištění ceny - zobrazení platebních pokynů jsem se rozhodl službu nevyužít - nezaplatit. Od té doby po mě chtějí platbu, jako bych se zavázal k placení, to bych se ale musel zavázat ke členství, aniž bych znal jeho cenu. je tohle možné? nejde jen o fingovaný nátlak? Mám to raději zaplatit a pak se pokusit zrušit členství? Děkuju za odpověď. Artur.

 

ODPOVĚĎ:
Dle Vámi zaslaného emailu došlo k registraci s placeným členstvím.
Jestliže jste se ovšem neregistroval, nevzniklo právo na úhradu daného poplatku. Zde doporučuji důkladně prostudovat veškerou komunikaci a veškerá potvrzení od daného serveru za účelem zjištění, zda jste se registroval k placenému členství či nikoliv.
Samotná skutečnost, že to protistrana tvrdí, neznamená, že se tak stalo.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.