Počet stránek ve webu: 43.176

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Po prohlídce a otevření inzerátu na stránkách s-dražby, je tabulka na vepsání jména a emailu pro zaslání informací k dražené nemovitosti. Bez toho nejsou možné bližší informace. Poté mi přišel dvakrát e-mail k výzvě k registraci, což jsem neučinil. Poté mi přišel e-mail o spokojenosti s makléřem, na který jsem nereagoval, protože mi žádné nové informace nebyly doručeny.

Následoval e-mail s výzvou zaplacení částky 6.000 Kč do 7 dní za údajnou registraci, ke které mi po dotazu, nebyli schopni doložit žádný důkaz ani oznámení o registraci mi nebylo doručeno na můj e-mail. Odpověd byla, že je zaznamenána digitální stopa. Prosím o informace, jak dále postupovat. S pozdravem Ludvík.

 

ODPOVĚĎ:
V takovém případě je nárok nepodložený a doporučoval bych tedy tento nárok a výzvu k úhradě 6.000 Kč odmítnout a nic neplatit. Předpokládám, že jste ani nebyl jako spotřebitel upozorněn na nějaký poplatek za registraci, i kdyby byla učiněna.

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.