Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Otec mé dcery předložil v Centru intervenčních a psychosociálních služeb naši emailovou a SMS komunikaci a sociální pracovnice (nikoliv psycholožka) mu napsala 4 papíry A4! , kde komunikaci rozebírá a označuje ji místy až za šikanózní. Otec samozřejmě účelně vybral SMS a emaily vytržené z kontextu.

Např. při předávání dcery se mě otec ptal zda nová bunda, kterou jsem dceři koupila je voděvzdorná a já mu poctivě do sms vypsala, že bunda má vodní sloupec 10000 a parupropustnost také a že do počasí, které je dnes (17.07.2018) je tedy vhodná pod bundu ještě mikina - jenže otec už neřekl, že se mě na tuto informaci ptal ústně a moji informaci o bundě označili též za šikanózní. Můžete mi prosím poradit psychologa, sociální pracovnici, prostě někoho kdo mě poskytne tu samou službu - rozebere otcovy emaily, SMS a napíše o tom zprávu. Prosím o doporučení někoho konkrétního. Děkuji, Antonie

ODPOVĚĎ:
Z Vašeho dotazu nevyplývá, za jakým účelem si nechal otec zmiňovanou zprávu zpracovat ani z jakého důvodu o ni chcete požádat Vy sama. Protože neznám bližší obsah oné zprávy, jako sociální pracovnice k tomu mohu sdělit jen tolik, že pokud sociální pracovnice pouze na základě e-mailové a SMS komunikace, kterou jí poskytl otec a která nemusí být úplná, sepsala zprávu, ze které vyvodila nějaká hodnocení Vaší osoby nebo doporučení pro soud, nejedná se dle mého názoru z její strany o seriózní a profesionální přístup. V případě, že by tato zpráva byla použita jako „důkaz“ v soudním řízení, jedná se o „důkaz“, který má z mého pohledu jen velmi malou výpovědní hodnotu.
Ve svém dotazu žádáte o doporučení konkrétního pracovníka, který by poskytl stejnou službu Vám. Jak už jsem uvedla výše, ze strany dotyčné sociální pracovnice se jednalo o neseriózní a neprofesionální přístup, pokud pouze na základě této komunikace vyvodila nějaké závěry. Protože se dlouhodobě pohybuji v sociálních službách, samozřejmě znám mnoho sociálních pracovníků a psychologů, ale jedná se o profesionální a seriózní odborníky, kteří by takovému požadavku nevyhověli, proto Vám bohužel nemohu nikoho konkrétního doporučit. Děkuji za pochopení.


> Stránka obsahuje odpověď na tato témata:

  • Hodnocení komunikace otce a matky dítěte sociální pracovnicí jako šikana, šikanozní
Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.