Počet stránek ve webu: 43.166

1 1 1 1 1 Hodnocení 1.00 (1 hlas)

Potřebovala bych pomoc při sepsání žaloby na společnost PM motopůjčovna s. r. o. zastoupenou panem Michalem Putnou z důvodu nedodržení smlouvy (dárkový poukaz) a také nekomunikace již od února 2023. Nevyzvednutí doporučeného dopisu v dubnu 2023, nevyzvednutí výpovědi smlouvy v květnu 2023.   Vzor žaloby jsem našla na internetu, ale jsou tam pasáže, kde nevím, co napsat. Děkuji a s pozdravem Milada.

ODPOVĚĎ:
Právní poradna je určena pro rady v obecné rovině, tj. zejména dává možnosti postupu a rady, co konkrétně udělat či na koho se obrátit.
Se sepsáním žaloby Vám pomůže advokát či advokátní kancelář - žaloba však musí obsahovat, údaje o tom: kdo ji podává, čeho se domáhá, po kom se dané věci domáhá, odůvodnit proč se dané věci domáhá, co po soudu žádá a musí být adresovaná soudu (nejčastěji podle místa žalovaného), jakož musí být i podepsána a datována. (+ důkazně podložena).

Nenašli jste odpověď na váš dotaz? Zeptejte se našich právníků za drobný poplatek 79 Kč. Odpověď obdržíte do 3 dnů. Poradit se s právníkem.