Počet stránek ve webu: 43.166


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.547.120

Výhrůžka exekuce od ProfiCreditu - může zabavit majetek někdo jiný než exekutor?

Odesláno: 
Otevřeno 845 x
1 odpověď
 
Dobrý den,
ráda bych Vás poprosila o radu. Dnes (26.10.2016) mi přišla SMS zpráva ve znění, že je to poslední výzva k úhradě splátek u ProfiCreditu. Nejpozději musí úhrada proběhnout 27.10.2016 vkladem v bance. Pokud tak neučiním, bude smlouva exekučně odbavena na adrese bydliště. Ve zprávě je uvedena dále značka Exe. Praha 3610/0487/2016.
Doklad o zaplacení mám poslat na adresu: podatel110@exekuce.cz.
Takto se prý vyhnu soudnímu výkonu.
SMS zpráva mi byla doručena z tel čísla 603 925 542 a BEZ PODPISU. Dlužných splátek jsem si vědoma a společnost jsem informovala emailem, že čekám na peníze, že to potom doplatím.
Jsem rozvedená a žiju s dcerou a bohužel jsem se dostala do finanční tísně. Žádný dopis od soudu, exekutora nemám. Nikdo mne nekontaktoval (kromě této SMS zprávy). Nevím ani o tom, že by proběhlo nějaké řízení. Chtěla bych se ještě zeptat, jestliže příjdou můžu zavolat polici?
Do bytu je pustit nemusím pokud to nebude exekutor? Nevím, co mám dělat. Jsem z toho na zhroucení.
Moc Vám děkuji za odpověď.
S pozdravem NŠ
 
Zdravím Vás, pokud Vám nepřišla žádná listina od exekutora a někdo by Vás navštívil, kdo by tvrdil, že je od exekutora, tak by se měl představit a to průkazem. Proto bych tedy policii určitě zavolala. Více Vám zatím neporadím. Nějak se mi to nezdá. Pokud jsou informace Vámi uváděné v dotazu pravdivé tak mám za to, že jde o podvod a někdo se od Vás snaží vymáhat plnění. Pokud neuvádíte pravdu a je na Vás skutečně uvalena exekuce, budete nucena návštěvu exekutora strpět, a případně uhradit část dlužné částky. Ze seznamu exekutorů jsem zjistila, že číslo 110 EX má soudní exekutor Mgr. Martin Svoboda, Exekutorský úřad Teplice, proto bych, pokud je pravda to co uvádíte, tak bych policii určitě zavolala.