Počet stránek ve webu: 43.133


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.495.356

Neoprávněná exekuce Vodafone - údajný dlužník nikdy neuzavřel konkludentní smlouvu

Odesláno: 
Otevřeno 1221 x
1 odpověď
 
Dobrý den,
01/2016-01/2017 řeším se společností Vodafone neoprávněnou exekuci (kterou jsem sice již zaplatila), ale peníze jim nechat nechci. Jedná se o částku 17000 Kč.
Po mém pátrání oč se vlastně jedná jsem se dozvěděla, že 2005 jsem si údajně uzavřela smlouvu konkludentně, což razantně odmítám! Nikdo není schopen mi podložit doklad, nahrávku či cokoliv co by nasvědčovalo uzavření smlouvy.
2013 jsem uzavřela se společností Vodafone 1. smlouvu na služby v životě, která byla placena a nyní je tam dokonce přeplatek 500 Kč.
Jsem už opravdu zoufalá, protože nevím jak už dále toto řešit a jediné co mi na to Vodafone napsal, že ho mrzí, že si nepamatuji uzavření smlouvy, což mě dostalo nejvíc.
Nevidím důvod, proč by uzavírali smlouvu v roce 2013 s "dlužníkem" z roku 2005. Děkuji.
 
Zdravím Vás, zde je nutné poradit se s advokátem, protože on bude mít možnost si prostudovat všechny listiny o tehdejší, nyní již uhrazené exekuci. Bez možnosti prostudování těchto listin o uhrazené exekuci Vám bohužel skutečně nemohu pomoci, neboť zde by bylo nutné vidět i samotný exekuční titul. Kontakty na advokáty naleznete na stránkách http://www.advokatikomora.cz nebo na http://www.cak.cz.