Počet stránek ve webu: 43.121


V této části poradny jsou přijímány dotazy týkající se výkonu/průběhu exekuce a insolvence
.

Vyberte  Přehled dotazů
Součet všech návštěv exekuční poradny: 8.441.728

Exekuce jiné osoby - jak zjistit celkový dluh vč. úroků a poplatků?

Odesláno: 
Otevřeno 518 x
1 odpověď
 
Dcera žije s přítelem, on je Slovák, jsou v Británií. Má na Slovensku cca 15 exekucí z let 2011-2014, prostě se sebral a odjel pracovat do Británie. Domnívá se, že by to mohlo být za neodhlášený bankovní účet, neodhlášený telefon, zdravotní pojištění, neodhlášený nájem apod. Výši dluhů jsme našli, exekutora také, ale dá se někde zjistit výše dluhů k dnešnímu dni včetně úroků?
Exekutora kontaktovat nechtějí, chtějí na to vydělat a pak to zaplatit. Ty částky jsou po 10 až 15 tis. , ale obávám se za ty roky, že už je to ve statisících. Může tam dojít k promlčení nebo ho to stejně jednou dožene až se vrátí sem do Čech a žili by tu? Dcera má trvalé bydliště u mě, nejsou manželé.
 
Dobrý den, exekuce vedené na Slovensku budou vymáhány a uspokojovány tam, nikoliv v České republice; exekuce se nepromlčuje, může být vedena neomezenou dobu. Aktuální výši dluhu skutečně sdělí pouze exekutor, neboť s případem aktivně pracuje a má nejlepší informace. Jinak se lze zeptat také věřitelů, avšak Ti nebudou znát výši nákladů řízení, apod.